Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ (ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ)


Στο όνομα της Αγίας Τριάδος,

Ελληνικέ λαέ, πονεμένε, κυνηγημένε, ταλαιπωρημένε, απόγονε μαρτύρων και ηρώων, που οι εχθροί σου προσπαθούν να σε ρίξουν στα βάραθρα του Άδη, που κατοικεί ο άρχοντάς τους, για να σε καταστρέψουν τελείως και να σε αφανίσουν σαν πνευματική αλλά και σαν υλική υπόσταση, άκου τη φωνή της συνείδησής σου και όρθωσε ανάστημα υπέρ πίστης και πατρίδος.
Πολλά αυτά που μας χωρίζουν, μα ακόμα περισσότερα όσα μας ενώνουν. Οι εχθροί των Ελλήνων προσπαθούν να μας χωρίσουν είτε με κόμματα, είτε μέσα στην εκκλησία, είτε με διαφόρους άλλους τρόπους. Μας υποβίβασαν από την υψηλής αξίας πνευματικότητα που κατέχει το ελληνικό γένος και προσπαθούν να μας υποβιβάσουν στο καθεστώς της υποδούλωσης, εξαρτωμένους και μόνο από το χρήμα. Προσπαθούν να μας βγάλουν την πίστη στον Χριστό από τις ψυχές μας και την ιστορία μας, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι με την τακτική τους αυτή θα χαθεί και το «αγαπάτε αλλήλους». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπουμε τον εγωισμό μας, τον φθόνο που μας καλλιεργούν και τον διαχωρισμό μας. 

Για να νικήσουμε τους καταχθόνιους εχθρούς μας χρειάζεται να νικήσουμε πρώτα τον φθόνο μας και να τον μετατρέψουμε σε αγάπη και να ενωθούμε αδερφικά εν Χριστώ και εν Αγίω Πνεύματι. Κάποιοι όμως μας εμποδίζουν και παίζουν τον ρόλο του εχθρού μας ντυμένοι λύκοι με ένδυμα προβάτου. Αυτοί κατασπαράζουν και χωρίζουν τον ελληνικό λαό, αδιαφορώντας για τις 8000+ αυτοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα και εμποδίζουν τους Έλληνες να στραφούν ο ένας προς τον άλλον με αγάπη και να στραφούν προς τον Χριστό. Αυτοί είναι οι σημερινοί ποιμένες, που οι μεν του νέου ημερολογίου καταπατούν την Ορθόδοξη ομολογία και ανήκουν στην παναίρεση του οικουμενισμού και στο παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών, και οι του πατρίου χωρισμένοι χωρίς βασικό θέμα πίστεως αναιρούν την Αγάπη του Χριστού. Αυτοί πρέπει να μετανοήσουν και να διορθωθούν , γιατί είναι οι άμεσα υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει στον ελληνικό λαό.

Εσύ θά θελες Έλληνα να συνεχίσεις να είσαι χωρισμένος από τον αδερφό σου και να στρέφεσαι εναντίον του; Πιστεύουμε πως όχι. Θες να δώσεις λύση στα σύγχρονα προβλήματα της πατρίδας και του οίκου σου; Θες να σταματήσεις τον αδερφό σου Έλληνα να αυτοκτονεί; Λύση υπάρχει. Πρέπει να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες με αρχηγό τον Χριστό, με την εντολή του «Αγαπάτε Αλλήλους ως Εαυτόν» και έτσι θα αλληλοβοηθηθούμε σε όλα τα επίπεδα, είτε υλικά είτε πνευματικά, είτε στις καταστάσεις απελπισίας και απογνώσεως, που μας έχουν δημιουργήσει οι εχθροί μας.

Η ένωση όμως θα γίνει από μας τον λαό και όχι από τους αρχιερείς μας. Φωνή λαού, οργή Θεού. Πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μαζί την ένωση των κομματιών της εκκλησίας με βάση των νόμων της Ορθοδοξίας και την αγάπη του Χριστού. Έλληνα, ξέχασες τα χρυσά χρόνια του Βυζαντίου; Γιατί δεν σε αφήνουν να τα δεις; Γιατί σου κόβουν αυτό το όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Γνωρίζεις ότι τότε δεν υπήρχε φτωχός στο Βυζάντιο; Γνωρίζεις ότι το Βυζάντιο ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στην Ευρώπη; Μήπως ξέχασες τις Βασιλειάδες (τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που ίδρυσε ο μέγας Βασίλειος); Γιατί έσβησες από την μνήμη σου και την ψυχή σου το μεγαλείο και την δόξα του βυζαντίου, και την αντικατέστησες με τα ψεύδη και τις πνευματικές σαβούρες που σου προσέφεραν ύπουλα οι εχθροί σου, παρουσιαζόμενοι σαν φίλοι, είτε από κομματικούς μηχανισμούς είτε και μέσα στην εκκλησία ακόμη;

Αναρωτιέσαι αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει; Ελληνικέ λαέ, πάντα δυνατά παρά τω πιστεύοντι. Η πίστη μας και η αδερφοσύνη μας θα νικήσει τους εχθρούς μας. Κι όταν ενωθούμε πραγματικά με αγάπη και ταπείνωση, και φανερά στην καθημερινή προσευχή μας (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς), τότε θα δοθεί η λύση, που ποθεί όλος ο λαός.

Ευχόμαστε να μετανοήσουμε και να προχωρήσουμε με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του πραγματικού Έλληνα, την Ανδρεία και να τσακίσουμε τα νέφη της παραπλάνησης και της εξαπάτησης που προσπαθούν να γονατίσουν τον Ελληνικό Λαό.