Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ

Η Εκκλησία του Χριστού είναι η πρώτη, δεύτερη δεν υπάρχει. Το σχίσμα του 1924 έγινε από μασόνους ιεράρχες και σήμερα οδηγούν τον λαό στην πανθρησκεία.
"Μα τι να κάνουμε" λένε οι Έλληνες που θέλουν να γυρίσουν στο πάτριο; Τι να απαντήσουμε τώρα, που είναι διαμελισμένο το πάτριο σε δεκάδες σχίσματα;

Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να καταπατούν την μοναδική εντολή του Χριστού «αγαπάτε αλλήλους»  και να είναι διαμελισμένο σε δεκάδες σχίσματα;

Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να αναθεματίζουν αδερφό εν Χριστώ;
Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να μάχονται ακόμα για εικόνες;
Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου μην παίρνουν θέση στους νόμους της χάγης, αλλά και στον νόμο που θέλουν να ψηφίσουν στην Ελλάδα για την ομοφυλοφιλία;
Ακόμα και αυτοί, όπως και στο νέο, πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να διδάσκουν την ομοφυλοφιλία για θέοση; Και όχι μόνο αυτό, αλλά αντί να δώσουν φως σε γυναίκες που πάνε για εξομολόγηση, να τους ρίχνονται…. Γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενον bysexual. Αυτό συμβαίνει και στο νέο παρεπιπτόντως….
Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να ζητάνε να έχουν οπαδούς με πρόσχημα την ένωση της εκκλησίας και να μην κάνουν τίποτα για αυτήν;
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη προσωπολατρία στο πάτριο, όταν ο Χριστός δεν ήταν προσωπολάτρης;;; 
Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να θεωρούν ο καθένας του κάθε σχίσματος ότι αυτός έχει την αποστολική διαδοχή και όλοι οι άλλοι να είναι αιρετικοί;
Πώς είναι δυνατόν να πλουτίζουν από τις δωρεές του λαού, όταν ο λαός πεινά;
Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να μην δίνουν σημασία στο έγκλημα κατά του λαού που συμβαίνει στην χώρα μας και να έχουν το θράσος να μην φωνάζουν μέρα νύκτα την αλήθεια στον κόσμο; Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ κύριοι !!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είναι δυνατόν οι ιεράρχες του πάτριου να σπέρνουν τον σατανά, να βάζουν τιμωρίες προτού κατηχηθεί ο σημερινός Έλληνας και ουσιαστικά να τον απομακρύνουν από τον Χριστό; Γιατί, αν κάποιος πάει να εξομολογηθεί μετανοημένος, του ρίχνουν την τιμωρία πρώτα… λες και ο Χριστός ήρθε για τους αναμάρτητους….
Κι εδώ τα «πώς είναι δυνατόν» είναι πολλά, ίσως πιο πολλά απότι στο νέο ημερολόγιο, μα ας προχωρήσουμε.

«Μακρυά από αυτόν, είναι αιρετικός…απαπαπα μακρυά».. .«μα πάτερ, μία στάνη, μία ποίμνη πρέπει να είμαστε, ο λαός αδερφωμένος, γιατί δεν κάθεστε στο τραπέζι να τα βρείτε;»… «εγώ με αυτόν δεν κάθομαι»: ένα δείγμα διαλόγου με μητροπολίτη κάποιας παράταξης του πάτριου. Και πολλές άλλες του είδους έχουν γίνει. Το αποτέλεσμα 0 εις το πηλίκον. Κανείς τους δεν γνωρίζει τι θα πει ταπείνωση για να εφαρμόσουν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ του Χριστού, και αυτοί θα μας μιλήσουν για ταπείνωση;;;; !!!!!

Κάποιος μητροπολίτης άλλης παράταξης στο πάτριο ισχυρίστηκε ότι το άγιο Φως της Αναστάσεως βγαίνει από την γη, από κάτω…. Μα καλά, είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα;;; !!!!!

Από την ίδια κουτάλα τρώνε και αυτοί… και το πιο περίεργο απόλα είναι ότι όπου ακούγεται φωνή αληθείας και φωτός Χριστού, φωνή ένωσης της Εκκλησίας, τότε το νέο και το πάτριο ενώνονται να πολεμήσουν αυτόν που φωνάζει την ένωση και την κάθαρση… Περίεργο ε; Αν ακολουθούσαν την εντολή του Κυρίου να είναι όλοι αδερφωμένοι θα ταν περίεργο, μα όταν έχουν 500 μανδύες και θεό τον χρυσόν, τότε εκτελούν και αυτοί οργανωμένο σχέδιο.

Καλά κάνει ο γέροντας Ιωάννης και σας κατηγορεί ιεράρχες του πάτριου.

Ό,τι και να κάνετε, όσα καλά κι αν είναι τα έργα σας, από την στιγμή που καταπατάτε ασύστολα την μοναδική εντολή του Χριστού, είστε ανάξιοι για τον λαό. Ο λαός υποφέρει και εσείς αδιαφορείτε. Και μην υπόσχεστε παράδεισο σε μια άλλη ζωή. Από εδώ ξεκινά ο παράδεισος και είναι για τον λαό πρώτα και μετά για εσάς, τους σκοπούς. Εσείς γνωρίζετε τι ποιείτε για αυτό και είστε ένοχοι. 

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ !

ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !