Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΝΑ κι ένας άλλος που και για αυτόν λέτε "να κάποιος που τα λέει", και δεν βλέπετε πόσο γλυκά και με στολισμένα άμφια μας προδίδει...ο Αμβρόσιος Αιγιαλείας !

Κι αυτός φωνάζει και κατηγορεί τους μασόνους, και δεν μιλά όταν ο Ιερώνυμος φωτογραφίζεται με μασόνους. 
Κι αυτός φωνάζει, ο Αμβρόσιος Αιγιαλείας, για τον παναιρετικό οικουμενισμό, αλλά ακολουθεί τον μεσσία των εβραίων Βαρθολομαίο και την ελληνική εκκλησία που συμμετέχει στον οικουμενισμό.
Φωνάζει και λέει ο Αμβρόσιος Αιγιαλείας ότι μασόνοι μας κυβερνούν, αλλά δεν λέει ότι η Εκκλησία τους ορκίζει... 

Τον είχα επισκεφθεί και 3 φορές του είπα "χάνουμε το έθνος, κάντε κάτι" και 3 φορές μου απάντησε "εμένα τι μου τα λες, πήγαινε και πες τα στον Ιερώνυμο".... δηλαδή τι ρόλο έχει ένας μητροπολίτης, ένας κληρικός; Δεν είναι αντιπρόσωπος του Θεού στην Γη; Έτσι βγάζει την ουρά του απέξω; Είναι άξιος;;; ΟΧΙ ! Ούτε αυτός, ούτε ο Σεραφείμ Πειραιώς.

Φωνάζει ο Αμβρόσιος Αιγιαλείας για την ομοφυλοφιλία, αλλά δεν μας λέει τίποτα για τους ιερείς που ΚΑΚΟΔΟΞΑ λένε ότι η θέοση είναι η ομοφυλοφιλία... τους καλύπτει δηλαδή... και κατά τους Πατέρες είναι συνένοχος "ο σιωπών δοκεί συναινείν". Και βέβαια, ούτε λόγος για την παιδεία των Ελλήνων που η εκκλησία είναι υπεύθυνη για το σημερινό μας χάλι....

Μου είπε ο Αμβρόσιος Αιγιαλείας ότι ο γέροντας Ιωάννης τον έβρισε... κι εγώ του λέω του Αμβροσίου... μπροστά σε ένα τέτοιο έγκλημα που κάνετε εσείς οι ιεράρχες λίγα σου πε. Και καλύτερα που σε έβρισε ο Ιωάννης μπας και συνέλθεις, γιατί όταν θα δεις τον Χριστό θα σου πει ... "ό,τι έσπειρες, αυτό και θα θερίσεις τώρα".... Κι ο Ιωάννης ο Πρόδρομος είχε βρίσει τότε το ιερατείο.... κι όμως άγιο τον έχει η εκκλησία...

Κι όταν του είπα του Αμβροσίου "ενώστε την εκκλησία, να αναστηθεί το έθνος", αυτός με ειρωνία μου πε "αυτό που ζητάς είναι ουτοπικό".
Μία στάνη, μία ποίμνη ζήτησε ο Χριστός... να του πει και του Θεού όταν Τον δει ότι ζήτησε ουτοπικά πράγματα....

ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΠΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !