Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
"Θάρθη καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου".
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: Οι ιεράρχες ορκίζουν προδότες να μας κυβερνούν, ενώ από την παιδεία μας (για την οποία υπεύθυνη είναι η εκκλησία) αφαιρέθηκαν τα ιδανικά των Ελλήνων, τα χρηστά τους, ενώ οι κεφαλές των εκκλησιών δεν νοιάζονται για την πανθρησκεία που οδηγείται ο λαός και πολλά άλλα κακά.

"Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων".
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: έχουν θεό τον χρυσό και όχι τον Χριστό, ενώ έχουν την ομοφυλοφιλία ως φως όπως επιτάσσει το πνεύμα των εβραίων ταλμουδιστών.

"Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία".
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: το παπικό πνεύμα δίνει δύναμη Θεού στον Σατανά, ενώ αυτό είναι έξω από το πνεύμα της Ορθοδοξίας. Επίσης, ο Πάπας και Εβραίοι είναι ένα, παντοτινοί εχθροί των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας.

"Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται".
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: εκτός από τα καλά που μπορεί να μάθει το παιδί στο σχολείο, μαθαίνει και τα πρότυπα της νέας τάξης …κονσίτα, 3ο φύλο….
***


ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, τους ΞΕΠΟΥΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ !!!! 

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ…. ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.


ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ...
ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...



ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ & ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !