Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Παιδεία των κίναιδων με την ευλογία της Εκκλησίας της Ελλάδος...

"Άρρεν και θήλυ εποίησεν αυτούς" λέει η Τριαδική Δογματολογία του Αγίου Όρους, μα σήμερα το τρίτο φύλλο είναι επίσημα στην κοινωνία μας, το αρσενικοθήλυ, και η Εκκλησία της Ελλάδος δεν αντέδρασε, δεν ξεσήκωσε τον λαό μπροστά σε αυτήν την ύψιστη βλασφημία του ελληνικού πνεύματος, μα και του ίδιου του Θεού.

Γα@@@νε τα μικρά παιδιά μας σύμφωνα με το πνεύμα του Ταλμούδ τους κι ο ελληνικός λαός δεν αντιδρά, η Εκκλησία δεν μιλά...."κάτω από 9 χρονών" λέει το Ταλμούδ τους, μπορούν να σοδομίζουν πάνω του !!!!!!!!!!

Έχουν ξεσκίσει οι εβραίοι κυβερνώντες ταλμουδιστές κάθε έννοια ελευθερίας, πατριωτισμού, έθνους, ιστορίας, παιδείας και ανθρωπισμού και ο ελληνικός λαός δεν αντιδρά, ούτε και οι Ιεράρχες υποτίθεται Ορθόδοξοι μιλούν...ως συνένοχοι... δίνουν και ευλογίες!

Τι σόι Έλληνες είστε που δεν φωνάζετε στο έγκλημα;;; Πώς είστε Ορθόδοξοι όταν καταπατούνται βάναυσα άπαντα της Ορθοδοξίας και δεν ουρλιάζετε;;;; Και δεν είναι μόνο το θέμα της πίστης, είναι το θέμα του τρόπου ζωής μας.


Αντιδρά ο γέροντας Ιωάννης και με ιερά αγανάκτηση φωνάζει, κι εσείς λέτε "γιατί χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα;;" Μα καλά, δεν ντρέπεστε;;; Εδώ μας έχουν ξεσκίσει σαν λαό, μας γ@@@νε τα παιδιά, μας κλέβουν, μας έχουν σαν δούλους μέσα στην πατρίδα μας και όσο εσείς σιωπάτε πεθαίνουμε και χανόμαστε από προσώπου γης ... 
Θολολόγοι θεολόγοι και ρασοφόροι που σας μιλούν με το «σεις» και με το «σας» τους θεωρείτε «αγίους» και δεν βλέπετε ότι συναινούν στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού είτε με πράξεις είτε με την σιωπή τους, και σας πειράζει που ο γέροντας Ιωάννης βρίζει τους πόρνους και τους προδότες της Ορθοδοξίας και του ελληνικού λαού;;; !!!!

Συνασπίζονται Ιεράρχες και Ιερείς Νέου και Πάτριου για να πολεμήσουν τον γέροντα Ιωάννη που φωνάζει για τα όσα γίνονται και εσείς τους ακούτε;;; Δεν σας κάνει εντύπωση πώς ενώ είναι διαιρεμένοι ξαφνικά ενώνονται; Δεν καταλαβαίνετε τι παιχνίδι παίζεται στην πλάτη του ελληνικού λαού; Δεν βλέπετε ότι ο γέροντας γνωρίζει πολύ καλά τι λέει;;; Πού κοιτάτε;;; Ποιον Θεό και ποιαν πατρίδα υπηρετείτε;;;; Ένας φωνάζει για όλους μας και εμείς κοιτάμε, αντί να συμπαρασταθούμε;; Εσύ ΕΛΛΗΝΑ είσαι στην θέση αυτή και απλά κοιτάς αποχαυνωμένος και δεν ξεσηκώνεσαι;;;; Για ποια πίστη και πατρίδα μου μιλάς μετά;

Γι αυτούς που τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν μιλάτε; Είπε ποτέ ο Χριστός να σιωπούμε στο έγκλημα;;; Είπε ποτέ ο Χριστός να είμαστε δούλοι του χρήματος; Είπε ποτέ ο Χριστός να μισούμε τον αδερφό που βρίζει ο ένας Έλληνας τον άλλον; Στους εχθρούς τι έκανε; Τί λένε μέσα οι γραφές;; Δεν πήρε μαστίγιο; Είναι δυνατόν να είμαστε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς τους αμετανόητους που πιστεύουν ότι είμαστε τα ζώα τους για να τους υπηρετούμε;;; Ή ότι αν ένας εβραίος σφάξει έναν μη εβραίο κάνει θυσία προς τον θεό;;; Είναι δυνατόν;;;

Έξω από την Ελλάδα όλοι αυτοί. Έλληνες αδερφωθείτε στον κοινό εχθρό που είναι εντός των πυλών εδώ και καιρό. Ο εχθρός είναι όλοι αυτοί που μας κλέβουν, μας έχουν ζώα, μας γ@@@νε τα παιδιά, αυτοί που φορούν ράσα και είναι ομοφυλόφιλοι κίναιδοι, αυτοί που βρίζουν αυτούς που βγάζουν στην φόρα τα άνομα έργα αυτών.

Αλίμονό μας αν έρθει ο Χριστός στο τώρα μας, χαθήκαμε όλοι μας....


Ομιλία του γέροντα Ιωάννη "ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ" :