Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ

Οι περισσότεροι Έλληνες αφυπνίστηκαν πια. Βγήκαν πολλά στη φόρα τα τελευταία χρόνια, ξεμπροστιάστηκαν και ξεμπροστιάζονται πολλοί για τον πραγματικό τους ρόλο. Ως Έλληνες είδαμε ποιοι θέλουν να διοικούν τον κόσμο και ποιο είναι το απάνθρωπο και αντίχριστο «πιστεύω» τους. Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά για τα διάφορα αίσχη που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας από τους αυτούς που μας προδίνουν, πολιτικούς, ιεράρχες, απλούς ανθέλληνες.

Αυτό όμως που δεν έχει νοήσει ο λαός είναι το ποιος πραγματικά φταίει για το χάλι μας. Και επίσης, ποιος μπορεί να αναστήσει το έθνος. Γιατί τώρα που χάνονται οι όποιες ελπίδες είχαν απομείνει για τους πολιτικούς, πού θα στραφεί ο πάντα αδικημένος ελληνικός λαός; Κι ας μην περιμένουμε από ξένους να μας σώσουν, αυτό είναι πλάνη. Οι ξένοι, ακόμα και οι Ορθόδοξοι Ρώσοι πρώτα θα κοιτάξουν το συμφέρον τους.

Η μόνη ελπίδα ανάστασης του Ελληνικού Έθνους είναι να σηκωθεί η Ορθοδοξία, όπως πραγματικά είναι και όχι όπως την παρουσιάζουν αυτοί που την προδίδουν· όπως πραγματικά είναι ως τρόπος ζωής και όχι μόνο ως ένα «πιστεύω». Με τι τρόπο μπορεί να αναλάβει την τύχη του Έθνους ρωτούν κάποιοι· κι εδώ θα ήθελα να τους ρωτήσω : όταν στην προσευχή σας λέτε «να γίνει το θέλημά Σου ως εν Ουρανώ και επί της Γης», γιατί έχετε Έλληνες την άποψη ότι ο Χριστός δεν νοιάζεται και για την καθημερινότητά σας, για το πώς ζείτε; Γιατί δεν ζητάτε την ανάσταση του έθνους; «Μα το ζητάμε», λένε πολλοί. Και θα ρωτήσω πάλι : πώς το ζητάτε; με φθόνο προς τον συνάνθρωπο; Παραβιάζοντας την μοναδική εντολή του Χριστού «αγαπάτε αλλήλους»;;; !!!


Και ρωτούν οι Έλληνες : "που θα βρούμε άξιους ρασοφόρους να κάνουν αυτό το έργο"; Ποιοι είναι οι άξιοι; Άξιοι είναι σήμερα οι κατατρεγμένοι, αυτοί που το σύστημα τους πολεμά με κάθε μέσο, με χλευασμούς, με κατηγορίες, με ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο νους και η φαντασίες σας.