Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η Αντίστροφη Μέτρηση για την Παγκόσμια Οικονομική Κατάρρευση Ξεκίνησε...

Η Αντίστροφη Μέτρηση για την Παγκόσμια Οικονομική Κατάρρευση Ξεκίνησε… με Προειδοποίηση του Λόρδου Ρότσιλντ…

Η Προειδοποίηση γι" αυτό το τρομακτικό γεγονός έρχεται από τα ίδια τα χείλη του Λόρδου, Τζέικομπ Ρότσιλντ, της γνωστής σατανικής οικογένειας Ρότσιλντ... Και από τη στιγμή που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, η κατάσταση έχει πλέον πολύ δύσκολη και πλέον ο κόσμος πρέπει να μετρά αντίστροφά για την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Εκτός αν πρόκειται πάλι για κάποιο δόλιο σχέδιο των τραπεζιτών...

Ο Λόρδος Ρότσιλντ λοιπόν προειδοποιεί τους επενδυτές με δηλώσεις του για την «πιο επικίνδυνη γεωπολιτική κατάσταση των μεταπολεμικών χρόνων». «Ο κόσμος είναι βυθισμένος στην πιο επικίνδυνη γεωπολιτική κατάσταση μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», αναφέρει χαρακτηριστικά, βέβαια όχι γιατί ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για τους ανθρώπους, αλλά σαν επικεφαλής περιουσίας £ 2.300.000.000, ανησυχεί για τα υπάρχοντα του. Και αναφέρει πως η διατήρηση του πλούτου είναι το κλειδί!!!

Ο 78χρονος πρόεδρος της RIT Capital Partners, τονίζει πως έχει δημιουργηθεί μια «δύσκολη οικονομική κατάσταση» για την οποία οι επενδυτές θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί. Και προειδοποιεί τους αποταμιευτές ότι επίκεντρο της επιχείρησης θα πρέπει να είναι η διατήρηση του κεφαλαίου των μετόχων και όχι τα βραχυπρόθεσμα κέρδη.


Ο Rothschild και οι συνεργάτες τους, ανάμεσα τους και οι Γουόρεν Μπάφετ, Χένρι Κίσινγκερ (γνωστά «φυντάνια» της Νέας Τάξης Πραγμάτων), κατηγορούν για το γεμάτο κλίμα «χάους και εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή», τη ρωσική επιθετικότητα(!!!) και την αποδυναμωμένη Ευρώπη, που απειλείται από φρικτή ανεργία... Τα βάζουν και με την Ευρώπη, όχι γιατί επιθυμούν την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων αλλά γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν σε πλήρη βαθμό οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε πολλές από τις χώρες που αποτελούν μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Απίστευτο... Οι Ρότσιλντ βάζουν και χέρι γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η υποδούλωση των ανθρώπων, όπως απαιτεί η ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων... Η Προειδοποίηση αυτή έρχεται λίγο μόλις καιρό μετά τις εκθέσεις του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι οι πλούσιοι αγοράζουν μυστικές κρυψώνες σε απομακρυσμένες περιοχές, προκειμένου να ξεφύγουν από την κοινωνική αναταραχή που θα προκύψει πολύ σύντομα.



ΠΗΓΗ: http://www.spirospero.gr/index.php/oikonomia/141967-i-antistrofi-metrisi-gia-tin-pagkosmia-oikonomiki-katarrefsi-ksekinise-me-proeidopoiisi-tou-lordou-rotsilnt#.VPhIiadrOUY.mailto