Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρέχουν όλοι να βυζάξουν το γάλα από το βυζί της αγελάδος (χρήμα)…. Τυφλοί όλοι σας ζείτε δούλοι μέσα στο σπήλαιο που έφτιαξαν για σας, για να στε πάντα υποταγμένοι κοιμισμένοι δούλοι αυτών που σας έχουν ως ζώα τους για να τους υπηρετείτε !  Το παιχνίδι είναι στημένο, οι διαιτητές πληρωμένοι, οι παίκτες αντίχριστοι και η μπάλα με το ναρκωτικό της ύπνωσής σου Έλληνα στην εξέδρα…

Αν με τον ίδιο ζήλο τρέχατε να τηρήσετε την εντολή της Αγάπης του Χριστού, ούτε δούλοι θα ήσασταν, ούτε και αγελάδες χρημάτων θα είχατε ανάγκη…

Τρέμετε στην σκέψη μην τυχόν μείνετε χωρίς χρήματα, αλλά δεν τρέμετε στην σκέψη μην τυχόν χάσετε τον εαυτό σας, χάσετε την Ελλάδα, τον Χριστό… ντροπή σας Έλληνες που ζητάτε ελεημοσύνη από αυτούς που σας έχουν ως ζώα για να τους υπηρετείτε ! Ντροπή σας Έλληνες που δεν κοιτάτε στον ουρανό της ψυχής σας να βρείτε την γαλήνη του Θεού, που μέσα σας φωλιάζει, βγάζοντας το μαύρο πέπλο που του ρίξατε !

Ο Θεός Αγάπη είναι και τα παιδιά Του δεν τα αφήνει μόνα τους. Εσείς Τον αφήσατε, εσείς προτιμήσατε το χρήμα ως αυτοσκοπό και όχι ως μέσο. Εσείς πιστέψατε σε πρόσκαιρες και μάταιες ελπίδες, σαν τα γαϊδούρια που ακολουθούν το καρότο και ποτέ δεν το φτάνουν….

Σε αυτές τις ύστατες ώρες η σωτήρια λύση υπάρχει· ουράνιοι νόμοι ανάστασης, ουράνιοι νόμοι δικαιοσύνης. Την θέλετε; Ακούστε την:

Η Χρυσή δραχμή των Ελλήνων.
Κοστίζει ισότιμα με την χρυσή λύρα του Αγίου Γεωργίου.
Αυτή η Χρυσή δραχμή θα είναι το νόμισμα των Ελλήνων στην βασιλεία των ουρανών της Αγίας Εκκλησίας Του Θεού εδώ στην Ελλάδα μας.
Το κακό δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα.
Τα πάντα θα είναι δωρεάν στους Έλληνες.
Πνεύμα Πατέρων θα προσκυνούν οι Έλληνες.
Και θα κοιτιούνται στα μάτια με τον Θεό και Χριστό μας και θα τρώνε κάθε ημέρα σε ένα τραπέζι πολλοί... 

Κάθε ημέρα Ανάσταση θα γιορτάζουν οι Έλληνες, και όλα τα έθνη θα μας δείχνουν με το δάχτυλο και θα λένε : Θέλουμε και εμείς σαν και αυτούς.
Τα εκατοντάδες δεσποτάτα θά διαλυθούν και θα γίνουν όλο ένα.
Όπως Ένας είναι ο Ελληνισμός.
Και Μία η Εκκλησία Του!

Αγαπάτε αλλήλους ως ο Χριστός τους εαυτούς....
Και μέσα σε τρεις ημέρες θα γίνουν τα πάντα Νέα !


ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ