Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;;;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
***

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου:

«Οι στιγμές που ζούμε είναι ίσως οι κρισιμότερες στην πορεία του Έθνους μας, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας. Για κάθε θεσμό σε αυτή τη χώρα, για τα κόμματα, για την Εκκλησία, για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα χωριστά… Πάνω όμως από το καθετί και από τον καθένα υπάρχει η πατρίδα. Μας ενώνει όλους η αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο. Η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του. Δεν μας χωρίζει τίποτε. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να επιτρέψουμε το δηλητήριο του διχασμού να στάξει στις ψυχές μας. Θα πρόκειται για έγκλημα σε βάρος των επόμενων γενεών. Στα παιδιά μας οφείλουμε να εγγυηθούμε μία Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου. Μία Ελλάδα που θα προχωρά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπροστά, σάρκα από τη σάρκα του στενού πυρήνα της κοινής ευρωπαϊκής μας οικογένειας. Ας μην διακινδυνεύσουμε κατακτήσεις που με μόχθο οι οραματιστές αυτού του τόπου κέρδισαν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»

ΣΧΟΛΙΑ :
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: ΚΡΑΤΑΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΛΑΟ. ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΣΥ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.


ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ !!!



ΕΣΥ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
***

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ: