Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑΙ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ:

ΤΟ "ΙΕΡΟ" ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ:

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο". = ΕΤΣΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ «ΝΑΙ»…ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ....

"Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b. = ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα." = ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ…. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ;;;;

"Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855 = ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ, ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….

"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b = = ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ, ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….

MIDRASCH  TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε. = ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ…..

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ; ΤΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ, ΤΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ,

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ



ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΜΑΣ...