Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αν δεν αγαπάς την ανθρωπιά, αν δεν είσαι Έλλην, κλείσε τον υπολογιστή σου χώμα διαβάζεις.

Και αν τις γλώσσες των αγγέλων ομιλώ, μα χωρίς αγάπη στην καρδιά μου να έχω...
κύμβαλο αλαλάζων ο Λόγος του Θεού.
Διότι ο Θεός Αγάπη εστί, και οι άνθρωποι μακριά από την ουσία Του.
Όπως οι Έλληνες μακριά από την ψυχή του πνεύματος τους.

Από άνωθεν για να αναγεννηθείς, θα πρέπει εσύ να δεχθείς πως είσαι από άνωθεν δημιουργημένο σκεύος... στην γη να ζεις... και σου λείπει το αλάτι... του ξύλου της γνώσης της αγάπης Θεό Υιέ Του...

Εσύ αθάνατη ψυχή, εσύ προδομένη και καταραμένη Ελλάδα μου, από απατεώνες ανθρώπους, έθνους βάρβαρου, πόρνου, και Σταυρωτή του Ελληνισμού.

Καθηγητές μασόνοι και αρβανίτες ελληνοποιημένοι να ποδοπατούν τα ιερά τα γράμματα νόμιμα στα πανεπιστήμια... προσκυνώντας τους ήρωες τούρκους, των τεσσάρων μιναρέδων ως αγία του θεού των Ελλήνων για σοφία.
Στρατηγοί δειλοί και προδότες, που παραδίδουν αμαχητί την σημαία στους Τούρκους καταπατώντας τον Ιερό Όρκο τους μπροστά στο έθνος και στην Παναγιά.

Δικαστές και εισαγγελείς ψεύτες έλληνες που προσκυνούν ξένου έθνους το δίκιο στους σκλαβωμένους έλληνες... Πολιτικούς ανθρωποφάγους Ταλμουδιστές παιδεραστές, που ως εμπόρευμά τους έχουν την Ελλάδα... και τους Έλληνες....

Εκκλησία που με μάγους δεσπότες τούρκους, να κρατάνε για τα μούσια τους την περιουσία των φτωχών... και ως βασιλεύουσα Θεού σταυρώνουν τον Χριστό και την παναγιά.

Έλληνες ορθόδοξοι θεολόγοι, που σφάζουν με τα αναθέματα τους ο αδελφός τον αδελφό... διχάζουν τον ελληνισμό με τον Χριστό, σπέρνοντας διχόνοιες με μορφή αγίων.

Αρχαιο-ελληνιστές που κατακρεουργούν το πνεύμα της ολυμπιακής φλόγας, και σφάζουν το Άγιο του ανθρώπου το Πνεύμα... την αγάπη της λευκής περιστεράς.

Μακεδόνες που δέχονται για βασιλείς τους αυτούς, που τα γράμματα των μακεδονικών νομισμάτων ονομάζονται γιουγκοσλαβικά, και Έλληνες που το ανέχονται !

Κάτω από τα ευσεβή τους προσωπεία, κάτω από τα ρούχα τα χρυσά και τα παράσημα τους και τους Χρυσούς τους σταυρούς, κρύβουν της κόλαση και την δυσωδία, μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες... και συνουσιάζονται με το ψέμα τους στην αλήθεια μας.

Στο όνομα της παρθενίας του Ιησού Χριστού, καταδικάζω και καθαιρώ τους πόρνους ορθόδοξους ιερείς... στο αξίωμα του ερημίτη γυμνού ασκητή στα βράχια της ερήμου... μπας και σωθούν.

Εξορία αυτοί οι “αστέρες” που διδάσκουν στην Ελλάδα ο άνδρας να παντρεύεται με άνδρα και η γυναίκα με την γυναίκα...

Στο όνομα της Παρθενίας της Αγίας Εκκλησίας του Θεού....

Η εκκλησία της Ελλάδος είναι ο Ιούδας της καταραμένης συκιάς, η Μάνα
του σατανά... και Ο Θεός Της Αγίας του Θεού Σοφίας... Σας κρούει την πόρτα !!!!


Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς



ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ