Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!



ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):
"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".



Πακιστάν – Στοκχόλμη αεροπορικώς: 300 ευρώ… Γιατί, λοιπόν, έρχεσαι Ελλάδα με 10.000 ευρώ το κεφάλι; (Εάν «πράγματι» έχεις προορισμό την Στοκχόλμη)

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Λέσβος καθώς από το πρωϊ βρίσκεται σε εξέλιξη εξέγερση λαθρομεταναστών και προσφύγων οι οποίοι προσπάθησαν να καταλάβουν ακόμα και επιβατικό πλοίο.


Οι δυνάμεις του Λιμενικού και της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει επιχείρηση εκκένωσης του λιμανιού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Το πρόβλημα στο νησί έχει ξεπεράσει κάθε όριο καθώς η ανθρωποσυγκέντρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων έχει οδηγήσει τις τοπικές αρχές στα όρια τους μόλις δύο ημέρες μετά την έκκληση του δημάρχου Μυτιλήνης Σπύρου Γαληνού για κήρυξη του νησιού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και συνεχείς επεμβάσεις ανδρών του Λιμενικού Σώματος και της αστυνομίας γίνεται προσπάθεια από το πρωί όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το pronews.gr να αντιμετωπιστεί η εξέγερση χιλιάδων λαθρομεταναστών, ιδιαίτερα Αφγανών, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και μέρες στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Το πρόβλημα έχει πλέον ξεφύγει απο τη ανθρωπιστική διάσταση και έχει γίνει καθαρά μαθηματικό. Δεν υπάρχουν άλλα τετραγωνικά μέτρα για να πατάνε πάνω τους άνθρωποι!

Παράλληλα, συμπλοκές μεταξύ κατοίκων, και λαθρομεταναστών σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης του νησιού, τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από διαπληκτισμούς μεταξύ κατοίκων του νησιού και λαθρομεταναστών. Στη συνέχεια σημειώθηκε πετροπόλεμος, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών όταν οι λαθρομετανάστες επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα.

Για τουλάχιστον ένα δίωρο σημειώνονταν επεισόδια στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.





ΠΗΓΕΣ: http://www.defencenet.gr/defence/index.php , http://ellinonea.blogspot.gr/2015/03/blog-post_283.html , http://katohika.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD-%E2%80%93-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CF%82-300-%CE%B5%CF%85/