Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



Αναφέρουμε ειδήσεις από 3 διαδικτυακά κανάλια των τελευταίων λίγων ημερών. Η σειρά είναι τυχαία. Επιλέχθηκαν θέματα εκτός μνημονίου. Ακολουθεί επίλογος. Μετά την ανάγνωση των άρθρων, σκεφτείτε αν υπάρχει κάτι καλό για την Ελλάδα. Αναρωτηθείτε πού «πάει» το πράγμα και αν θα υπάρξει κάτι καλό για την Ελλάδα, κι εσείς, ο κάθε Έλληνας ποιος είσαι και τι ρόλο παίζεις. 

*
«Πρέπει να αναπτύξουμε τα κέντρα καταγραφής στην Ελλάδα σε σημαντικό αριθμό - 50.000 είναι ο αριθμός που πρέπει να επιδιώξουμε», δήλωσε ο κ. Σουλτς 
Σύμφωνα με την «Wall Street Journal», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εγκλωβίσει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, και θα δώσει τέλος στην ελεύθερη διέλευση προσφύγων και μεταναστών από τα εδάφη της Ελλάδας και άλλων βαλκανικών κρατών.
*


Ο ρόλος της Γαλλίας ουσιαστικά είναι να αποτελεί εένα φράγμα απομόνωσης της Ελλάδας από τη Ρωσία, σε θέματα όπως η εκκλησία, ο πολιτισμός και στις επιχειρήσεις. Με πολύ απλά λόγια ακριβώς ότι κάνει τα τελευταία χρόνια η Γερμανία, το έκανε στο παρελθόν η Γαλλία και αυτό έγινε απο την αλλόιωση του Διαφωτισμού, για να μπορεί φυσικά να εξυπηρετήσει πολιτικοστρατηγικά συμφέροντα.
Οι αλλοιώσεις που προσπάθησε να προκαλέσει ο Κοραής, είχαν φτάσει σε σημείο που ανάγκαζαν τους Έλληνες να αλλοιωθούν και να γίνουν Γαλλοέλληνες, με λίγα λόγια η φραγκεμένη «έκδοση» του Ελληνισμού. Ο Καποδίστριας από την άλλη, ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει τους Έλληνες να γίνουν «Ρωσοέλληνες».
*

Με βάση το ρυθμό εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια και όχι δεκαετίες, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αλλοιωμένη εθνοφυλετικά και δογματικά, μια χώρα όχι Ελληνική αλλά πολυεθνική και μάλιστα με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.
Πάνω σε αυτήν την προοπτική δουλεύουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη και όχι μόνο, αυτήν την προοπτική που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να δουν οι εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
*

"Ελλάδα, Η Γαλλία κάνει τις αγορές της", ο ανατριχιαστικός τίτλος....
Οι άλλες χώρες μας αντιμετωπίζουν σαν προϊόν στα πανέρια, εκεί μας κατάντησαν.
*

"Την οριστική απόφαση του να ξαποστείλει από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, κυρίως από την Συρία, εξεδήλωσε ο νομάρχης Σμύρνης, Mustafa Toprak, στην τουρκική εφημερίδα Sözçü.
*

Η Κίνα εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για τις σπάνιες γαίες στην Ελλάδα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται τέτοιου είδους ενδιαφέρον από κινεζικής πλευράς, καθώς αντιπροσωπεία Κινέζων επιστημόνων είχε επισκεφθεί τη χώρα μας και πέρυσι.
*

Την αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες του ελληνικού στρατού έκανε ο ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης "Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολη τους και να καταταγούν αλλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε",είπε.
Η κυβέρνηση κλείνει στρατόπεδα...
Σε αναγκαστική αναδιοργάνωση του στρατεύματος αναμένεται να οδηγήσουν οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα, καθώς επιβάλλουν μείωση των εξόδων. 
*

Η αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών θα γίνει με συντονισμό Τουρκίας-Ελλάδας στο Αιγαίο και όχι κοινής περιπολίας, είναι τα νέα που μας έρχονται από το Βερολίνο.
*

Από σήμερα ξεκίνησε η καταγραφή του ορυκτού πλούτου αφού δημιουργούνται χάρτες των κοιτασμάτων.
Όλα τα σμυριδωρυχεία παλιά και καινούργια καταγράφονται και ταξινομούνται.
Στην τρίτη κατά σειρά συμφωνία που υπεγράφη, ή αλλιώς μνημόνιο, αναφέρεται ότι η αξία του ορυκτού πλούτου της χώρας "ανήκει" στους δανειστές.
*

Έντονες είναι οι πιέσεις των γιγάντων στον τομέα των υδρογονανθράκων για να αποκτήσουν δικαιώματα εκμετάλλευσης της Κυπριακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, εταιρείες-κολοσσοί επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον για να αποκτήσουν σύντομα δικαιώματα σε ελεύθερα τεμάχια της Κύπρου και να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες έρευνες και ερευνητικές γεωτρήσεις.
Τέτοιες εταιρείες στην περιοχή μας είναι η ΕΝΙ, η TOTAL, η Noble αλλά και σειρά άλλων, που αγόρασαν τα σεισμογραφικά δεδομένα που διαθέτει η νορβηγική PGS σε συνεργασία με τη Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια, που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα σεισμογραφικών ερευνών εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Πέραν των πιο πάνω εταιρειών, προφανές είναι το ενδιαφέρον των κινεζικών κολοσσών οι οποίοι έχουν αγοράσει σεισμογραφικά δεδομένα, έχουν ενδιαφερθεί έντονα στο παρελθόν, ωστόσο το ενδιαφέρον τελικά δεν εκφράστηκε σε διεκδίκηση τεμαχίων για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και οι τουρκικές πιέσεις.
*

Οι δυτικοί φοβούνται τη διάλυση της Τουρκίας γι'αυτό και προσπαθούν να φυγαδεύσουν τα συμφεροντά τους από τη χώρα. Αυτό που τους κρατάει ωστόσο εκεί είναι τα περίφημα στενά. Το θέμα που προκύπτει είναι το εξής: Σε περίπτωση διάλυσης της Τουρκίας πως θα διαχειριστούν τα στενά; Άραγε για ποιο λόγο η κ. Μέρκελ πήγε στην Τουρκία;
Εκτός από το Αιγαίο, όπου η Μέρκελ έθεσε σε αμφισβήτηση τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, στη συνάντηση που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν προσπάθησε να εντάξει και την Κύπρο. 
*

Δύο μουσουλμάνοι βουλευτές ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν, τοποθετήθηκαν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα.
Στην εν λόγω επιτροπή εξετάζονται ζητήματα τεράστιας εθνικής σημασίας, πολλά από αυτά απόρρητα.
*

Κάθε 5΄μέσα στον κόσμο ένας χριστιανός πεθαίνει για την πίστη του. Στην πόλη al Qaryatayn oι τζιχαντιστές με μπουλντόζες γκρέμισαν τη μονή του αγ.Ελιάν που χρονολογείται πάνω από μισή χιλιετηρίδα.Εκατοντάδες εξαφανίστηκαν. Περισσότεροι από 200 χριστιανοί απήχθησαν από τα χωριά που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Khabur. Μαρτυρία :Διέπραξαν ακρότητες στο χωριό μας. Σταύρωσαν μια γυναίκα και τη βίασαν μπροστά στον άνδρα της. Σκότωσαν τα δύο τους παιδιά κόβοντας τους λαιμούς τους.
 *
«Oι ισλαμιστές θέλουν να διεισδύσουν από το Αφγανιστάν σε ολόκληρη την κεντρική Ασία, πρέπει να  προετοιμαστούμε στρατιωτικά», κατέστησε σαφές ο Β. Πούτιν σε ομιλία του στην συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.
*

Μεγάλες ανατροπές διαφαίνονται στον ορίζοντα, καθώς τα πιόνια της διεθνούς σκακιέρας φαίνεται πως κινούνται για άλλη μια φορά, χάρις τις δριμύτατες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο.
*

Η Κύπρος αυτοκτονεί, μέρα με τη μέρα. Επι δεκαετίες αντιστάθηκε μετά τη βάρβατη τουρκική εισβολή το 1974, ωστόσο τα πράγματα δεν δείχνουν "ρόδινα" για το μέλλον της. Το θέμα των εγγυήσεων και των ξένων στρατευμάτων που προνοούσαν οι «συμφωνίες» της Ζυρίχης τέθηκε συχνά από μερικούς στην Ελληνική πλευρά αλλά αδύναμα, εάν όχι αθόρυβα, και δεν αποτέλεσε ποτέ κόκκινη γραμμή των διαπραγματευτικών μας θέσεων.
*

Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ το οποίο θα βάλει από την πίσω πόρτα τηνΤουρκία στην ΕΕ και θα δώσει την συν διαχείριση του Αιγαίου (του Αιγαίου χωρίς σύνορα κατά τον Τσίπρα) με την δημιουργία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ…!
ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ και θα γίνει γνωστό τον Δεκέμβριο του 2015 όταν θα συζητηθεί η πρόταση της Γερμανίας/ΕΕ για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣΩΜΑΤΟΣ, μέχρι τότε (προβλέπουν μέχρι τον Μάρτιο του 2016 να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία) θα δοθεί παράταση και επέκταση της ΕΕ εντολής στις αρμοδιότητες της Frontex.
Η Τουρκία ως “Pivotal Partner” έχει αναγνωριστεί από την Ε.Ε. Κομισιόν ως τον κεντρικό συνεργάτη στο ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για τη στήριξη των προσφύγων και διαχείρισης της μετανάστευσης( ευτυχώς που έχουμε και τους Ευρωβουλευτές και δεν μαθαίνουμε τίποτα…)και η ολοκλήρωση του Σχεδίου Δράσης θα γίνει με την Τουρκία και μόνο. Μετά τις 20 Οκτωβρίου 2015 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αξιολογεί την πρόοδο της Τουρκίας θα τα βρει όλα όμορφα και ωραία. 
*

Αυτό λέγεται ωμός εκβιασμός! Η Γερμανία ζητά από την Ελλάδα να φιλοξενήσει περισσότερους μετανάστες με αντάλλαγμα την μείωση στις οικονομικές απαιτήσεις του Βερολίνου.
*

Με το πρόσχημα του ότι ζητούν άσυλο, πληθώρα ανθρώπων εισέρχονται σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη, φυσικά ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
Έχουν έρθει ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες ένοπλων ανδρών, που ταυτοποιούνται με "πρόσφυγες".
Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» τζιχαντιστές ή έχουν προωθηθεί τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί.
*

Το σχεδιασμό διατήρησης παραμονής των τεράστιων προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα που "βουλιάζει" οκονομικά, κοινωνικά και εθνικά αποκάλυψε Ευρωπαίος αξιωματούχος στον Economist δηλώνοντας μάλιστα ότι "είναι καλύτερα για τους πρόσφυγες (άρα και για τους λαθορμετανάστες" μα μείνουν στην Ελλάδα".
*

Άσκηση-προσομοίωση απόβασης σε ελληνικό νησί κάνουν οι Τούρκοι με τη συμμετοχή μεγάλων ναυτικών δυνάμεων και υποστήριξη από αέρα, σε περιοχή απέναντι από το βόρειο Αιγαίο τη στιγμή που ο θόρυβος που ξέσπασε μετά τις αποκαλύψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις λόγω των μνημονίων δεν έχει κοπάσει.
*

Διαβάζουμε λοιπόν στα Ναϊτικά Νέα (τεύχος 1-Ιανουάριος-Μάρτιος 2010), στην τέταρτη σελίδα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ PATRIC E. REA ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ Β’
«Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Μέγας Διοικητής του Παγκοσμίου Τάγματος, Στρατηγός PATRIC E.REA, συνοδευόμενος από τον Μεγάλο Προκαθήμενο Σταμάτη Κοντογεώργη, τον Μεγάλο Καγκελάριο Δημήτριο Τζίμα, τον Διοικητή Αθηνών Στέλιο Κατσέλη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Παπαχρήστο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικώς τον Μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο τον Β’.»
Και παρακάτω διαβάζουμε:
«Ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για το Διεθνές Τάγμα των Ιπποτών του ναού των Ιεροσολύμων, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και ανεπτύχθη η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών.
Τέλος ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής παρέδωσε στον Μακαριώτατο, το ποσό των 1.000 δολαρίων, σαν πρώτη δόση, για τη συμβολή του προσωπικά στα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή για την ευγενική προσφορά. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Τάγμα και έδωσε εντολή όπως κατά την Τελετή της Εθνικής Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών την 28η Νοεμβρίου 2009, να παραστεί και τον εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.κ.ΜΕΛΙΤΩΝ.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή του ΑΣΤΕΡΑ του ΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή προς τον Μακαριώτατο και ανεγνώσθη το σχετικό ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ».
*

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα πρέπει να γνωρίζουν ή επιτέλους να συνειδητοποιήσουν, ότι σε θέσεις Επισκόπων και Αρχιεπισκόπων, δεν ανεβαίνει (σχεδόν) κανείς, αν δεν έχει περάσει από τις Μασονικές Στοές.
Και ο Ιερώνυμος, δεν αποτελεί εξαίρεση.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, είναι κατασκευάσματα του μιαρού έθνους των εβραίοΣιωνιστών και οι έχοντες υψηλούς βαθμούς, δηλωνουν  απόλυτη πίστη στον Σατανά.
Αυτά τα επιγραμματικά, για να ξυπνάει ο λαός, και να γνωρίζει, ότι το αποκούμπι του στην Θρησκεία, είναι ολίγοι απλοί ιερείς και μοναχοί.

************************************

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Λοιπόν, τώρα που τα διαβάσατε, μάλλον καταλαβαίνετε ότι μας έχουν για πέταμα, την ίδια στιγμή που ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός χώρος της Ελλάδος είναι τόσο κρίσιμος, που όλοι μας θέλουν κοντά τους. Όχι όμως με τρόπο δίκαιο, αλλά με τρόπο της πλήρους αποδυνάμωσής μας.

Επίσης, ξένα κράτη μέσω διαφόρων αγοράζουν τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, γιατί θέλουν να ασκούν τις επιρροές τους στον ελληνικό λαό. Εδώ θα πρέπει να ανατρέξουμε στα έτη μετά την επανάσταση του 1821 και να δούμε πως τότε υπήρχαν πολιτικά κόμματα ξένης επιρροής. Τότε με κόμματα, σήμερα με κανάλια ΜΜΕ. 

Ο πόλεμος στην περιοχή μας γίνεται και πάλι για οικονομικούς λόγους. Πετρέλαια, φυσικά αέρια, σφαίρες επιρροής, λιμάνια, μοίρασμα του κόσμου για άλλη μια φορά από τις μεγάλες δυνάμεις που συγκρούονται ποικιλοτρόπως. Κι εμείς και πάλι στο «παγωτό»…. Ο Ρώσος υπερασπίζεται ορθοδόξους για τους δικούς του οικονομικούς λόγους, αφού βέβαια άφησε τόσα χρόνια να κατασφαχτούν (υποκρισία ε;), και στο παιχνίδι και ο Ρώσος Πατριάρχης να μιλά για ιερό πόλεμο!!! Κι εμείς εδώ αγρόν αγοράζουμε.

Ο Αμερικανός βγάζει τα άπλυτα της γερμανικής βιομηχανίας στην φόρα προκαλώντας απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Γερμανός τρέχει στην Τουρκία για να δει τι μπορεί να αρπάξει από την επικείμενη διάλυσή της. Η Τουρκία ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη Ρώσου, που είναι θέμα χρόνου να την αποτελειώσει. Ο Βρετανός θέλει κι αυτός να κάνει μπίζνες με τον Ρώσο και βγάζει άπλυτα στην φόρα του Αμερικάνου για την ISIS…Ο Ισραηλινός το βιολί βιολάκι όλα τα χρόνια, θεωρεί στις πράξεις του, όπως πάντα έκανε, ότι ο μη-Εβραίος ζει για να τον υπηρετεί και έτσι κινεί τα τραπεζικά, πολιτικά, οικονομικά και κυρίως πνευματικά νήματα σε όλον τον πλανήτη καταστρέφοντας κάθε έννοια παιδείας στους λαούς για να χάσουν την εθνική τους ταυτότητα και να μαθαίνουν τα παιδιά το τρίπτυχο σεξ, χρήμα, και θάνατος. Μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε στα βιβλία των παιδιών μας.
Ο Αλβανός χρησιμοποιείται ως πολεμικό όργανο εκβιαστικό κατά της Ελλάδος αν δεν ικανοποιήσει τα ισοπεδωτικά σχέδια των ξένων σε βάρος μας. Το ίδιο και ο Τούρκος και μάλιστα πρόσφατα. Ο Αλβανός ήταν με το δάκτυλο στην σκανδάλη τον Ιούλιο σε περίπτωση που η ανθελληνική κυβέρνησή μας έκανε πράξη το αντιμνημονιακό ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Ο Τούρκος μαζί είναι και τώρα για το θέμα των μεταναστών και της συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, αυτό που πρότεινε ο Γερμανός. Αλλά τα κοιτάσματα, ο «Έλληνας» τα έχει χαρίσει ήδη στους ξένους, με εκείνο το ταμείο που έφτιαξε. Μάλλον εδώ κρύβουν όλη την αλήθεια, απότι φαίνεται. Το πράγμα είναι πολύ χειρότερο.....
Είμαστε περικυκλωμένοι από εχθρούς, οι οποίοι είναι και εντός των πυλών!  

Η «Ορθόδοξη» Εκκλησία έχει πάρε δώσε με μασόνους, τούρκους, εβραίους, και όλους τους προδότες, έχοντας κι αυτή ως θεό της το χρήμα, την δόξα και την σαρκολατρεία. Το Ορθόδοξη το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί σήμερα δυστυχώς οι Ιεράρχες δεν ακολουθούν Ορθοδοξία με τις πράξεις τους. Μας πρόδωσαν. Εκεί στην «Ιερά Σύνοδο» ακούτε;;;
  
Τώρα, μετά από αυτά το ολίγα που προαναφέρθηκαν, ακόμα περιμένετε ΝΑ γίνει ο πόλεμος; Και τώρα δηλαδή τι γίνεται;;;
Ακόμα περιμένετε να μας προδώσουν;;; Να μην έχουμε κυβέρνηση;;;  Και τώρα δηλαδή τι έχουμε;;; Έχουμε Ελληνική κυβέρνηση ή αχυρανθρώπους πιόνια;;; Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν μπάλα με τα μυαλά μας ! Δήθεν τσακώνονται μεταξύ τους για την Ελλάδα και το πρόγραμμα, δήθεν κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις, κι ένα σωρό άλλα… τόσο κοιμισμένο σε έχουν συνέλληνα!
Ακόμα περιμένετε να έρθει η φτώχεια και να πούμε το ψωμί ψωμάκι; Και τώρα δηλαδή τι γίνεται;;;
Για όσους λοιπόν ακόμα περιμένουν να γίνουν πράξη οι προφητείες, τα μαντάτα είναι άλλα: ήδη συμβαίνουν όσα λέγονται στις προφητείες. Ξυπνάτε κοιμισμένοι !!!!

Σαν ακροατές κοιτάτε και περιμένετε να γίνουν γεγονότα και δεν βλέπετε πως στο τώρα ήδη γίνονται όλα. Περιμένετε σφαίρες και δεν βλέπετε πως με την πένα όλα γίνονται· ε άντε πέφτει και καμιά σφαίρα. «Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους» έλεγε ο Πατροκοσμάς… Και ναι, ο Ρώσος εκπληρώνει την προφητεία το  Αγίου Αγαθαγγέλου, ε και; Εμείς τι εκπληρώνουμε είναι το θέμα; Τι;;; Θα έρθει ο μαρμαρωμένος λέτε…. Κι εσύ τι είσαι δηλαδή; Ξεμαρμάρωτος βασιλεύς του εαυτού σου;;; ή του σπιτικού σου;;; μήπως αποφασίζεις εσύ για σένα ως βασιλέας που είσαι; Μάλλον όχι ! Άρα μαρμαρωμένος είσαι καημένεεεεεεε !!!!!

Ο Ιωάννης των προφητειών είναι ανάμεσά μας και κάνει έργο Θεού. Κι εσύ κοιμάσαι, ακούς τους προδότες που τον βρίζουν και σου μπαίνει το μικρόβιο της αμφιβολίας : τον πέτυχαν τον σκοπό τους τα κοράκια ! αυτό ήθελαν. Μπράβο σου Έλληνα ! Τόσο μαρμαρωμένος είσαι !!! Να η απόδειξη.

Κι ένα τελευταίο. Εκείνο το σημάδι στο νύχι του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός, το «τήλωμα» ή «καλάμου ήλον» που ονομάζουν οι προφήτες Πατέρες μας, ως αναγνωριστικό σημάδι του Θεού στον Ιωάννη, δεν έχω ευλογία να σας το δείξω. Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένη από πλάγια θέση κι έτσι δεν μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα. Δεν έχω ευλογία να το αναρτήσω ως φωτογραφία, γιατί εσείς ψάχνεται σημάδια και όχι ουσία, γιατί εσείς θέλετε να αγαπήσετε το σημάδι και όχι τον Άνθρωπο, όχι αυτά που λέει! Αν και τον τελευταίο καιρό, δόξα τω Θεώ, και με ό,τι γίνεται βλέπετε πως έχει δίκιο ο Ιωάννης! Ε λοιπόν, εγκρίνω και επαυξάνω για την μη ευλογία !!! Εσείς τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο χωρίς την δική σας συμμετοχή! Όταν ξυπνήσετε Έλληνες από τον λήθαργο της αμνησίας, της κακίας, του μίσους και της διχόνοιας, της κομματικοποίησης, της αχαριστίας, της απληστίας, του αλληλογ@μι@στ@, της αγάπης του χρήματος, κι ένα σωρό άλλα κακά για τον εαυτό σας, όταν ξεμαρμαρωθεί η αγάπη σας και για τον πλησίον τότε βλέπουμε….