Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!! ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Χτες στην Κόνιτσα (περιοχή Ηπείρου) μετανάστες έσπασαν 4 κρεοπωλεία. Πήραν τα εργαλεία από μέσα και διέλυσαν τα πάντα των κρεοπωλείων. Πήραν τα κρέατα και τα τεμάχιζαν πετώντας τα σε χαντάκια, άλλα σκόρπια σε δρόμους. Μπήκαν σε 2 σπίτια, έπιασαν 2 γερόντια και τα βαρούσαν με ξύλα, λέγοντας τους «βγείτε έξω, εδώ θα κατοικήσουμε εμείς, δεν μπορούμε να κάτσουμε στις σκηνές» !!!

Η Κόνιτσα κατοικείται από μεγάλης ηλικίας Έλληνες. Ένας γέρος πήρε τηλέφωνο τον γιο του που κατοικεί σε άλλη πόλη και απεγνωσμένος του ζήτησε βοήθεια, λέγοντας του χαρακτηριστικά «εδώ θα μας σφάξουν σε λίγο», αφού του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Ο γιος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία  της περιοχής για να αιτήσει να προστατέψει τους κάτοικους της Κόνιτσας, αλλά η αστυνομία είπε «εμείς εντολές εκτελούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»!!!!!!!!!!!!!!

Οι κάτοικοι της Κόνιτσας έχουν κλειστεί στα σπίτια τους από φόβο και κανείς δεν υπάρχει να τους προστατέψει. Φούρνοι δεν ανοίγουν, γιατί οι φούρναροι φοβούνται, όπως και άλλα μαγαζιά.




Πηγή: αυτόπτης μάρτυρας κάτοικος Κόνιτσας.

Αυτά φυσικά δεν τα λένε τα ΜΜΕ… βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας !!!!!!


ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
*********************************

Αναδημοσιεύουμε επίσης όσα τραγικά είδαν το φως της δημοσιότητας από ιδιωτικά διαδικτυακά κανάλια:

Από το voice news:

Αυξάνονται ραγδαία τα περιστατικά κλοπών και επιθέσεων στην Ειδομένη, από μετανάστες. 
Οι κάτοικοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, καθώς βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται και προειδοποιούν πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα νέα περιστατικά από παραβίασεις σπιτιών.
Οι μετανάστες όσο περνούν οι μέρες ξοδεύουν τα χρήματα τους, ενώ το φαγητό είναι ελάχιστο, οπότε επιτίθενται σε έλληνες της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν.


Δείτε το βίντεο: 




Από το mikroskopio.gr:

ΤΩPA ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ : «ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ» !! Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρ 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ…..

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Λυκούργο Μαρκούδη για το λαθρομεταναστευτικό

Δήλωση ΣΟΚ : «οι αρχές μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για τους πρόσφυγες»

«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος. Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί.
Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη. Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γελάγαν.
Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό…να με προστατεύσουν από τι!… αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου…»


Δείτε το Video:




Ας θυμηθούμε κι ένα video ντοκουμέντο από τον Σεπτέμβριο του 2015, Μυτιλήνη Λέσβος SOS Κραυγή απόγνωσης κατοίκων σε ξένα κανάλια για λαθρομετανάστες: