Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η τριάδα της συμφοράς κάνει απόβαση στη Λέσβο. Εκτεθειμένος και πάλι ο Πειραιώς Σεραφείμ.


Η τριάδα της συμφοράς κάνει απόβαση στη Λέσβο. Εκτεθειμένος και πάλι ο Πειραιώς Σεραφείμ.
Οι διαβολόκλητοι δεσποτάδες Ιερώνυμος και Βαρθολομαίος παίρνουν παρέα τον Ιησουΐτη Φραγκίσκο και στήνουν παράσταση για τα προς σφαγή αμνοερίφια. Μπεεεεεεέ… 
Φιλήστε τα χέρια των αντίχριστων φιλότουρκων προδοτών! Μπεεεεεεέ…


Αν υπάρχει ακόμα λίγη Ελληνική συνείδηση και ανδρεία θα πρέπει οργανωμένα να τους πετάξουμε στη θάλασσα και να μην τους αφήσουμε να πατήσουν τα βρωμερά ποδάρια τους στο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου.

Ποιος Μητροπολίτης απ΄ τη συμμορία Ιερωνύμου κανόνισε τον ερχομό Βοθρολομαίου και Φρατζέσκας;


"Άγιε" Πειραιώς, πες αλεύρι... τον ξέρεις τον Μητροπολίτη;
Κάνετε παρεούλα, προωθείς και στηρίζεις τα θεάρεστα έργα του και παραμυθιάζεις τον Λαό πως κυνηγάς τους Μασόνους και τους Οικουμενιστές;

Εξοργίζει αλλά δεν εκπλήσσει, η στάση του «αγίου» Πειραιώς Σεραφείμ, που δίνει στον Λαό καθημερινά σωρεία Δελτίων Τύπου, ανακοινώσεων και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο, προκειμένου να καλυφθούν οι προδοτικές ενέργειες του διεφθαρμένου Ιερωνύμου και της «φαμίλιας» του.
Ο «άγιος» Πειραιώς έχει αναλάβει άτυπα, ως φαίνεται, το Γραφείο Τύπου της διεφθαρμένης Συνόδου και εργάζεται σκληρά επί καθημερινής βάσεως για το καλό της Κρατικής Εκκλησίας. Το τελευταίο του «πόνημα» αφορά την επικείμενη επίσκεψη της διεθνούς Σιωνιστικής Τρόικας στη Λέσβο εντός του μηνός Απριλίου. Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος και Φραγκίσκος ο εξ Αργεντινής, μόνιμος κάτοικος Βατικανού, θα κάνουν ντου στο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου, και θα ευλογήσουν το βελάζον πλήθος υπό το βλέμμα των υπολοίπων «φιλάνθρωπων» ανθελλήνων. Αυτή δε θα είναι απλά μια κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους κακόμοιρους μετανάστες που εισήλθαν εντελώς παράνομα στην Ελλάδα και κατέλαβαν τα Ελληνικά νησιά, αλλά θα αποτελέσει το καλύτερο δείγμα της Οικουμενιστικής ταυτότητας της συμμορίας Ιερωνύμου, που μόνο σκοπό έχει την πλήρη διάλυση της Ελλάδας, την εξαφάνιση της Εκκλησίας και την εγκαθίδρυση της Πανθρησκείας.
Την σχετική ανακοίνωση του «αγίου» Πειραιώς μπορείτε να τη δείτε (ΕΔΩ: http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/blog-post_625.html). 

Ωστόσο καλό είναι οι Έλληνες και το βελάζον ποίμνιο των δεσποτάδων να γνωρίζουν τα εξής σημαντικά:
Στις 21 Μαρτίου 2016 ταξίδεψε στην Ιταλία Μητροπολίτης της Κρατικής Εκκλησίας με σκοπό την οργάνωση της επίσκεψης της διαβολικής τριπλέτας στη Λέσβο. Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης είναι γνωστός Οικουμενιστής, ανθέλληνας, όργανο των Σιωνιστικών οργανώσεων και αγαπητό τέκνο όλων των προδοτικών Κυβερνήσεων των τελευταίων ετών. Οι σχέσεις του με πολιτικούς οι οποίοι επιθυμούν τη διάλυση της Ελλάδας και την εξαφάνιση οτιδήποτε ελληνικού είναι γνωστή σε όλους. Ο «άγιος» Πειραιώς, καθώς και οι υπόλοιποι «επαναστάτες άγιοι» Γλυφάδας, Γόρτυνος, Ναυπάκτου, Κυθήρων όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ – πολύ καλά. Παρόλα αυτά ο «άγιος» Πειραιώς κοροϊδεύει τους Έλληνες ρίχνοντας το ανάθεμα στον Βαρθολομαίο και τον Φραγκίσκο, βγάζοντας «λάδι» τον βρωμιάρη Ιερώνυμο και τη συμμορία του.


Το πάρτι που θα στηθεί τις ημέρες της επισκέψεως θα είναι τεράστιο και τα συμφέροντα για τα λαμόγια που θα χωθούν στο τσιμπούσι εξαιρετικά μεγάλα. Οι Μ.Κ.Ο. θα ξεπλύνουν και πάλι τόνους μαύρου χρήματος, η Κρατική Εκκλησία το ίδιο και οι γνωστοί «φιλάνθρωποι» θα είναι πολύ κοντά, όπως επίσης και οι κάμερες. Και αυτά βεβαίως τα γνωρίζει ο «άγιος» Πειραιώς αλλά και οι υπόλοιποι «άγιοι». Ας βγει λοιπόν ο «άγιος» να μας πει  ποιος Μητροπολίτης οργάνωσε όλο αυτό το πανηγύρι και ποιοι τον υποκινούν. Από ποιους παίρνει εντολές και πόσο κακό έχει κάνει στην Ελλάδα και στην Εκκλησία ο συγκεκριμένος. Αν και πάλι ο «άγιος» Πειραιώς κωλύεται λόγω φόβου, τρόμου ή κάτι άλλου το οποίον δε μας λέει, ας μας ενημερώσει ο «άγιος» αντί Οικουμενιστής και μέγας ζηλωτής Μητροπολίτης Γλυφάδας Sir Paul, για το ποιος Μητροπολίτης κρύβεται πίσω απ΄ όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι κατά της Ελλάδας και της Εκκλησίας.

- Μήπως «άγιε» Γλυφάδας είναι το εγγονάκι σου; Μήπως «άγιοι» Γλυφάδας, Πειραιώς και το κακό συναπάντημα γνωρίζετε κι άλλα πολλά τα οποία θα πρέπει να πείτε στον Λαό και τα κάνετε γαργάρα, παίζοντας το παιχνίδι των αντίχριστων και των ανθελλήνων; Μήπως;




ΠΗΓΗ: http://www.ierakatixisis.com/2016/04/blog-post_7.html?spref=fb