Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ


Όπως οι Τούρκοι τον Αθανάσιο Διάκο, έτσι η εκκλησία των κατακτητών της Βασιλεύουσας εν Ελλάδι... τους Έλληνες.
***

Εγώ ο Ιωάννης, Ηγούμενος, Του Ιερού ναού Της Βασίλισσας Παναγίας και ευλογημένος απ’ τους δώδεκα γυμνούς βασιλείς ιερομονάχους του Αγίου Όρους, σας φωτίζω και σας κηρύττω την ιεράν Αποστολικήν Χειροθεσία και Θεία Χάρις, ως είναι ευλογημένο να λάμπει εις τον αιώνα των αιώνων, μέσα στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Οι Άγιοι Απόστολοι λένε:
Ο Ιησούς Χριστός ανύψωσε την γυναίκα όπως η Ελλάδα και ως κεφαλή της γυναικός,
ο άνδρας χάρισε στην γυναίκα τον Λόγο που ως κρίνος που μυροβλίζει   ανυψώνει την γυναίκα και την καθιστά Θεομήτωρ της Δεξιάς Του Θεού, και καθαρίζει τον νου από παν βδέλυγμα που νομοθέτησε η βουλή των εβραίων εν Ελλάδι.
Έλληνες εσείς είστε το Εγώ του Ιωάννου που αγάπησε ο Ιησούς Χριστός, και γι' αυτό σας μισούν οι ποιμένες του θεού που κυβερνά παράνομα σήμερα την Ελλάδα.



Ποιος ο Καραϊσκάκης;
Ποιος ο Πατροκοσμάς;
Ποιος ο Πλάτωνας και ο Πυθαγόρας και ο Θουκυδίδης;
Ποιος ο Μέγας Αλέξανδρος; Ποιος ο Περικλής;
Και ποιος ο Λεωνίδας με τον Καιάδα;

Θα σας πω ποιοι είστε εσείς:
Εσείς είστε που φυλάτε το χέρι της εικόνας των ιερέων Του Χριστού και προσκυνάτε, ακλουθώντας πρόσωπα όπως του Ψινάκη, του Γκλέτσου, του Βαλιανάτου, της Κοντσίτας και του μπόμπ του γκέι το σφουγγαράκι…..
Εσείς είστε που εν ονόματι Χριστού, και ως Έλληνες πατριώτες επιτρέψατε τον Φίλη, την Ρεπούση τον Τούλατο, τον Λιακόπουλο - που έβγαλε τους Αγίους πλανεμένους - και τους Ε.Ο.Ε τα παιδιά της πρωτεύουσας των εβραίων εν Θεσσαλονίκη ως συμπρωτεύουσα του ισραήλ εν Ελλάδι, προσκυνάτε την επίσημη εκκλησία της Ελλάδος, που ομολόγησε στα μάτια του Θεού και των ανθρώπων ότι θεός είναι το σύνταγμα των Ελλήνων στα πρέπει της Μέρκελ· τα διόδια να πληρώνετε μέσα στην Ελλάδα και τα επτά μυστήρια της Ορθοδοξίας τόσες δραχμές το Μυστήριο =πρώτα απ τον ταμία και μετά απ την κολυμβήθρα· πρώτα τον ενφια, πρώτα το μισθό που αμείβει τα νοίκια, το Τ.Ε.Β.Ε και μετά ό,τι δεν σοδόμησαν οι ντυμένοι παπάδες εβραίοι τραμπούκοι συκοφάντες ιερείς του σατανά.

Εγώ ειμί ο Ιωάννης ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΛΙΜΠΑΣΗ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΝ ΛΑΥΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΟΥ ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ.


ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΜΟΥ.