Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...

Αν και έχεις γενέθλια σήμερα, αν και σήμερα γιορτάζεις επίσημα την κάθε ημέρα σου στον χρόνο της εδώ στην γη ζωής σου, αν και δεν το γνωρίζεις εσύ ....πως είσαι ο μεσσίας των εβραίων και σου χάρισαν κατά χάριν Χριστέ
για ανθρωπιά σου να έχεις τον θεό που κρατά και σήμερα και κάθε στιγμή...να ζεις νεκρός από Χριστό στην κατάρα της ψυχής σου.

Μια κατάρα που ως αστέρια σε κρατούν στην νύχτα οι ιερείς σου
· τον φθόνο, τον φόβο του κακού των άλλων προς τον εαυτό σου, καρφιά από λόγια κακού...δολοφονούν τον εαυτό σου, λέξεις φαντασίας και σατανάδων σου πότισαν για αυγή της ψυχής σου.
Εσένα θυγατέρα ψυχή μου....εικόνα και ομοίωση του ίδιου του Χριστού...
που οι ιερείς της εικόνας του Ιησού εγώ σου Χριστού.... σου διδάξαν στο όνομα του μεσσία Χριστού πως εσύ είσαι. Του θεού των εβραίων ο μ@λ@κ@ς Πατέρας... που το παιδί σου διδάσκουν τον Χριστό να σοδομίζεται στους εραστές του πνεύματός του. Τσίπρα....του τούρκου και μαύρου Καραμανλή κατά των εβραίων γ@μιά του μουτάρ αλή του τσάνταλι δημάρχου της πόλης του ατατούρκ και του Ιερώνυμου κίναιδου αρχιεπισκόπου της Ελλάδος....στο κράτος του σατανά στα μυαλά σας...
Έλληνες προσκυνητές του τσίπρα...του Πλεύρη και του Καμένου.....και της μεγάλης ΣΙΩΝ του Πάπα της εσφιγμένου....σκλάβοι....
***



...Έλληνες, είστε Έλληνες γιατί Χριστό εβαπτισθήκατε και ότι δεν έχει Χριστό δεν είναι η Ελλάδα, αλλά το ισραήλ των μωαμεθανών του Βαρθολομαίου που κατέκτησαν σώμα ψυχή και πνεύμα, την Ελλάδα.

Δεν υπάρχει λέξη φασισμός, δεν υπάρχει λέξη χούντα, δεν υφίσταται χρυσή αυγή και δεν υφίσταται ελληνική σημαία, όταν από πίσω προσκυνούν τον χίτλερ και τον αλλάχ· δεν υφίστανται του Χριστού ζηλωτές και να είναι εσφιγμενίτες του φθόνου της κακίας και της κατάρας, εις την ομοίωση και της εικόνας Του Θεού που αποκεφαλίζουν την Αγάπη και την Αδελφοσύνη από εμάς τους Ελλαδίτες.

Υπάρχει μόνο μια αλήθεια και αυτή Αλήθεια ονομάζεται Χριστός, και Χριστός δεν εστί η Ελλάδα που την διδάσκουν το ομοφυλοφιλικό σεξ από τα νήπια, και ούτε την γυναίκα να είναι δούλα και σκλάβα στους νόμους και τις ρήσεις της παγκόσμιας ισραηλιτικής δικτατορίας, που όπως π.χ λέγει το Κοράνι που ομολόγησε ο Βαρθολομαίος και όλη η ιερά σύναξη της εκκλησίας του στην Ελλάδα και οι τσαρλατάνοι ιερείς που κηρύττουν και διδάσκουν στον ίδιο το Χριστό όπου βάπτισαν με τα χέρια τους πως Θεός είναι ο άντρας να σοδομίζεται από κει που αφοδεύει και η γυναίκα είναι Θεομήτωρ μόνο όταν στέλνει στο διάολο και στην κατάρα της Αγάπης όταν οδεύει.

Χρόνια Πολλά ευχόσασταν ο αδερφός, στον αδερφό λέγοντας Χριστός Ανέστη, μα νεκροί που περπατάτε πάνω στις ταφόπλακες σας και δεν το γνωρίζεται, μπορεί να σας είπε ο αρχιεπίσκοπος σας πως θεός είναι για μας που βάπτισε ο ίδιος μόνο όταν σε σοδομίζει και εσύ ως γκοϊμ ψάχνεις να βρεις που είναι ο Χριστός.

Ιδού ήρθα. Ιδού είμαι εδώ. Ιδού εσύ είσαι εδώ. Ιδού είμαι εδώ. Ιδού εμείς ζούμε. Εγώ ζω.
Εσύ όμως που ζεις ενώπιον Του Χριστού αναρωτήθηκες ποτέ τι είσαι;
Βαπτίστηκες Χριστός εσύ είσαι Ο Χριστός.
Αυτοί που σε βάπτισαν ότι είσαι Ο Χριστός, είσαι ένα με τον Χριστό σου φέρονται αντί να είσαι άνθρωπος ότι είσαι πίθηκος, και από εικόνα και ομοίωση Του Θεού που είσαι αγάπησες τυφλός το πνεύμα των πιθήκων και περιφρονείς το Πνεύμα της Ανθρωπιάς.

Ελήλυθεν η ώρα που Ο Αναστάντας Χριστός και Πατέρας, που όπως ως Θεός Ο Ίδιος Ο Θεός, πόνεσε, θυσιάστηκε και συμβιβάστηκε στο θέλημα των σταυρωτών του, έτσι και εγώ ο Έσχατος Ιωάννης κατά κόσμον Στυλιανός, Στύλος ακλόνητος και εχθρός όλης της εβραϊκής οικουμένης, απ’ την εσφιγμένου έως τα κατουνάκια, απ τους ματθαιϊκούς έως τους φλωρινέους, απ τους εγγλέζους, γάλλους, πορτογάλλους, φιλιπινέζους και εβραίους, από την ολύμπια φλόγα των Ελλήνων τον Θεό έως τον Αναστάντα Ιησού Χριστό και έως την Ανάσταση των Ελλήνων.

Εγώ Ο Ιωάννης Ο Λόγος,
Το Ιερό το φως του εμείς
Του Ιησού Χριστού μας.
Χρόνια σβηστά και νεκρά αθάνατα να ζούν
Στο παρελθόν μας, όπως και νεκροί αιώνιοι θνητοί
και κολασμένοι θα ζείτε όλοι εσείς που φθονήσατε
Την Ελλάδα Τον Χριστό Την Ορθοδοξία και Εμένα.


Ιωάννης Βασιλεύς Του Θεού.