Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Εκατομμυριούχος αντικαπιταλιστής, «αγανακτισμένος» επενδυτής σε ξένα fund αρπακτικών, Υπουργός στην εξουσία αγαπητός των ξένων τοκογλύφων, η σύζυγος στην Τράπεζα της Ελλάδας ... αλλά για να παραμείνει στην εξουσία πρέπει να υπηρετήσει την ατζέντα του σιωνισμού.

Και μπορεί να πεινάνε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα ... αλλά για τους πράκτορες προέχει να «χτυπήσουν» το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών ... Έμμισθοι διαδηλωτές και βολεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτόκλητοι υπερασπιστές των gay. Όπως βλέπουμε έχουν άλλες προτεραιότητες οι υπηρέτριες των τοκογλύφων. 

Γδέρνουν τους Έλληνες και τους καταστρέφουν οικονομικά...αλλά νιώθουν τύψεις που δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά ...τα 3 ζευγάρια των gay που έκαναν σύμφωνο συμβίωσης…
Αγωνίζονται να περάσει η τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια ...

Να μην ξεχνάμε ότι πολύ περισσότεροι από τους gay που θα ήθελαν να υιοθετήσουν είναι οι αρρωστημένοι κι ανώμαλοι της Ελίτ που αντί να «ψωνίζουν» παράνομα ανήλικους αλλοδαπούς από την Ομόνοια... θα τους υιοθετούν, θα τους βιάζουν ...με τη θέλησή τους πάντα... και μετά θα τους παντρεύονται όπως έκανε ο διανοούμενος Woody Allen.



Ε.