Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ

Όταν 15 κυβερνητικοί συστημικοί βουλευτές , μέσω μία συστημικής εφημερίδας, ζητούν την παρέμβαση των συστημικών οργανισμών (στους οποίους βρίσκει κανείς το ποδαράκι του Soros) όπως η Διεθνής Αμνηστία , η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη (ΕΕΔΑΠ) και ο Συνήγορος του Πολίτη (βλέπε Καμίνης κλπ) ....προκειμένου να αθωωθεί μία γυναίκα που σχετίζεται με την τρομοκρατία ... τι λογικό συμπέρασμα βγάζει κανείς ...για την «επαναστατική» οργάνωση με την οποία σχετίζεται;
Αν ολόκληρο το σύστημα και η εξουσία κινητοποιείται για λογαριασμό «αντισυστημικών» ... πόσο αντισυστημικοί κι αντιεξουσιαστές μπορεί να είναι αυτοί ; 

Ακόμα και τα κρατικοδίαιτα λαμόγια της ΕΡΤ ...κι αυτά «κατά» της εξουσίας ...
 Η επανάσταση της εξουσίας είναι παντού γύρω μας!
Οι υπουργοί διευθύνουν τους αγανακτισμένους , η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διευθύνει τις απεργίες κατά των Μνημονίων που ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα τέσσερα ... και τίποτα δεν πάει στραβά. 

Πόσο γελοίους κι ηλίθιους μας θεωρούν τελικά ; Πόσο γελοίοι είμαστε που μπορεί να μας σερβίρουν ότι θέλουν και να το
καταπίνουμε αμάσητο;
Από πότε οι κρατικοδίαιτοι εκατομμυριούχοι της εξουσίας και το κράτος προστατεύουν τους ανιεξουσιαστές και αυτούς που θέλουν να ανατρέψουν ...υποτίθεται το κράτος; 

Μάλλον από τότε που κάποιοι ηλίθιοι θεώρησαν ότι είναι λογικό η ιστοσελίδα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου να χρηματοδοτείται από τον Soros-Rothschild και να φιλοξενείται σε ...κρατικό πανεπιστημιακό σέρβερ.
Πριν από εμάς για εμάς ... η εξουσία στήνει και τα μαϊμού-αντιεξουσιαστικά κινήματα. 

Τα γεράκια της Wall Street χρηματοδοτούν το κίνημα Occupy Wall Street και οι πράκτορες της CIA και Μοσάντ μας διαφημίζουν τους ANONYMOUS στα ΜΜΕ των νταβατζήδων.
Ομοίως κατάφεραν να πείσουν τον πλανήτη ότι ο Soros-Rothschild είναι αριστερός ... κι ο Karl Marx, ανιψιός του ιδιοκτήτη της Αυτοκρατορίας της Philips ......επαναστάτης κι αντικαπιταλιστής. 

 Έχουν καταφέρει να μας περνούν το παράλογο για λογικό και το γελοίο για σοβαρό ... γιατί εμείς παραμένουμε αδαείς ιθαγενείς ενώ οι επικυρίαρχοι έχουν εξελίξει την απάτη και τη ληστεία των λαών σε επιστήμη εδώ και πολλούς αιώνες.
Και οι αδικημένοι της κοινωνίας βλέποντας τόσα πετυχημένα κινήματα να διαφημίζονται στα κανάλια των νταβατζήδων που να φανταστούν ότι είναι όλα στημένα; Αν ήξεραν ότι όλα είναι στημένα από τους ίδιους τους καταπιεστές ... θα έμπαιναν στην διαδικασία να δημιουργήσουν τα δικά τους πραγματικά κινήματα.


Όμως εφησυχάζουν ... Εκεί έξω είναι χιλιάδες οι παλιάτσοι της εξουσίας που κάνουν πως αγωνίζονται για τα δικαιώματα των αδύναμων ... εξασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα χαλάσει τα σχέδια των ισχυρών. Όλα υπό έλεγχο ...Και η εξουσία και οι αντιεξουσιαστές.


Ε.