Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ


Όταν η Μπακογιάννη είχε μαζέψει "αυθόρμητους" blogger για να τους αναθέσει την προβολή των Ελληνικών θέσεων στο ίντερνετ.
Εμείς που από το 2008 "σκάβαμε" για πληροφορίες ...όταν διαπιστώσαμε ποιοι ήταν αυτοί οι blogger τα εγκεφαλικά ήταν απανωτά:

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 1ον
O συμμετέχων blogger του "ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ" ήταν υποψήφιος βουλευτής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κι επίσης προσκεκλημένος της κας Μπακογιάννη για τα Εθνικά Θέματα. Στο blog του δεν βρήκαμε ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ για τη Μακεδονία! Εννοείται για την Φιλ.Συμμαχία ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το όνομα που δικαιούνται τα Σκόπια!
Η Φιλ. Συμμαχία συνδέεται άμεσα με τα παιδιά του Soros...Βαλλιανάτους κλπ.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 2ον
O συμμετέχων blogger του nylon.gr επίσης δηλώνει ότι ψήφισε Φιλελεύθερη Συμμαχία
και προωθεί την ιστοσελίδα της Soro- Φιλ.Συμμαχίας e-rooster αλλά και την ιστοσελίδα του γνωστού Πάσχου Μανδραβέλη. Στο nylon.gr βρήκαμε ΕΝΑ μόνο θέμα για τη Μακεδονία στο οποίο μάλιστα υπήρχε και η ομολογία: "Όχι ότι είμαι από αυτούς που φωνάζουν “η Μακεδονία είναι Ελληνική” και άλλα τέτοια φαιδρά"
Aναμενόμενη δήλωση για κάποιον που ψηφίζει κόμμα που συνεργάζεται με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 3ον
Ο συμμετέχων blogger του X-blog δεν είχε μέχρι τότε ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για τη Μακεδονία και το Σκοπιανό.


ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 4ον
Ο blogger Stathis Xaikalis αναφορικά με το Σκοπιανό θα προτιμούσε τον Ψωμιάδη να ασχοληθεί με τις τουαλέτες του αεροδρομίου αντί με τα εθνικά θέματα ενώ λυπήθηκε τον Σκοπιανό ελληνομαθή δημοσιογράφο που ΔΕΝ κατάλαβε τον ...Ζουράρη τον οποίο ενέταξε στον φετινό καρνάβαλο.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 5ον
Ο συμμετέχων blogger karpidis του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ BLOG σε άρθρο του ... ανησυχεί για το ασφαλιστικό περισσότερο από το Εθνικό Θέμα.

μίνι - ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 6ον
Ο συμμετέχων blogger του metablogging.gr ασχολείται αποκλειστικά με τον κόσμο των blog γενικά και όχι με πολιτική και ειδησεογραφία δεν είχε τότε ΚΑΝΕΝΑ σχετικό θέμα.

Και τέλος ένα μικρό φως στο τούνελ...
Η συμμετέχουσα blogger του magicasland έχει ξεκάθαρες ιδέες για το Σκοπιανό (λόγω καταγωγής προφανώς) αλλά μέχρι τότε είχε ΜΙΑ μόνο αναφορά σε εθνικό θέμα.

Οι φωστήρες της κας Μπακογιάννη είχαν καλέσει για συμβουλές επί εθνικών θεμάτων, bloggers της Φιλ.Συμμαχίας-Soros που υποστηρίζουν τα Σκόπια στην πλαστογράφηση της ιστορίας και μαζί μ' αυτούς μερικούς άλλους που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ή ΑΓΝΟΟΥΝ την ύπαρξη του Σκοπιανού στην διαδικτυακή τους παρουσία.
Είναι άξιο απορίας με ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ επέλεξαν τους συγκεκριμένους bloggers αφού και οι ίδιοι απόρησαν καθότι ΑΣΧΕΤΟΙ με τέτοια θέματα!



Ε.