Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: «Το ολοκαύτωμα των “Μακεδόνων” στη “Μακεδονία της Λευκής Θάλασσας” δεν πρέπει ποτέ να ξεχασθεί»



«Το ολοκαύτωμα των ‘Μακεδόνων’ στη ‘Μακεδονία της Λευκής Θάλασσας’ δεν πρέπει ποτέ να ξεχασθεί»

Ο τίτλος από το δημοσίευμα

Μάρτιος 13, 2018. 21:08

Σκόπια.

Το κόμμα της «Μοναδικής Μακεδονίας» πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου καλώντας την κυβέρνηση να τιμήσει και το Ολοκαύτωμα (αφού τίμησε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων)  της ‘Μακεδονίας’  με τα 32 χιλιάδες παιδιά των «Μακεδόνων» (Σλάβων) από τη «Μακεδονία» της Λευκής Θάλασσας (Αιγαίο) το 1948. 

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της «Μοναδικής Μακεδονίας» Βαγγέλ Σίμεφ, κατά τη συνέντευξη Τύπου, είπε: 

«Χθες υπό την αιγίδα του Ζόραν Ζάεφ, τιμήθηκε η 75η επέτειος του Ολοκαυτώματος των Εβραίων κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η «Μοναδική Μακεδονία» και ο λαός της «Μακεδονίας» (κράτος Σκοπίων) συμπάσχει με την τραγωδία των απελαθέντων 7,144 Εβραίων,  καθώς και με τις τραγωδίες άλλων εθνών.

Ωστόσο, είναι μεγάλη ντροπή για ένα έθνος να μην γνωρίζει τη στενότερη ιστορία του, που καλύπτει τα τελευταία χρόνια. Κακώς που δεν έχει ενταχθεί και στο εκπαιδευτικό μας σύστημα αυτό που έγινε πριν από 70 χρόνια με τη δίωξη των ‘παιδιών των (Σλάβων) Μακεδόνων’ που εξορίσθηκαν από την «Μπελομόρσκα Μακεντόνια» από την ελληνική μοναρχο-φασιστική κυβέρνηση».


Συνέχισε:

«Καθήκον της ‘Μακεδονίας’ ως κράτος είναι να νοιάζεται πέρα από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και για το ολοκαύτωμα των «Μακεδόνων» από την «Μπελομόρσκα Μακεντόνια».

Αυτήν την ημέρα θα τη θυμόμαστε εμείς οι περίπου 32 χιλιάδες παιδιά   ηλικίας από 2 έως 14 ετών  και περίπου 100 χιλιάδες ενήλικες που εκδιώχθηκαν για πάντα από τις εστίες τους. Η υπενθύμιση είναι μια ευκαιρία για να μην ξεχνάμε τι συνέβη και σε εμάς, ώστε τα λάθη να μην επαναληφθούν.

«Ο λεγόμενος εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα είχε γεωπολιτικό στρατηγικό στόχο για τη μόνιμη εξάλειψη και εθνοκάθαρση των «Μακεδόνων» (Σλάβων) από τις εστίες τους. Ένας τέτοιος στρατηγικός στόχος επιδιώχθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις της ελληνικής κυβέρνησης που υποστηρίζονταν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

»Αυτή η ελληνική στάση απέναντι στον «μακεδονικό»- σλαβικό λαό συνεχίζεται εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια.

Η Ελλάδα ξεκίνησε την πολιτική της συστηματικής καταστροφής των «μακεδονικών» ριζών, διαγράφει τη «μακεδονική» ταυτότητα και το όνομα και εξακολουθεί να το πράττει με τις ευλογίες της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Η διαφορά μεταξύ του ολοκαυτώματος του εβραϊκού λαού και του «μακεδονικού» λαού είναι ότι το εβραϊκό (ολοκαύτωμα)  ολοκληρώθηκε πριν από 75 χρόνια και το «μακεδονικό» συνεχίζεται. Το Ολοκαύτωμα της «Μακεδονίας» θα τελειώσει με την αλλαγή του ονόματος, της ταυτότητας και της γλώσσας.


(Στοιχεία από makfax.com.mk)


--
               ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ - www.echedoros-a.gr 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr